duminică, 8 ianuarie 2017

Unde gasesti o gama variata de modele de bratari fitness



Sportul face parte din viata tuturor, fiind o activitate grozava care ne mentine sanatosi si recomandata de catre toti medicii. In plus, exista persoane dornice sa isi imbunatateasca performantele obtinute prin diferite modalitati, astfel ca este esentiala monitorizarea acestora, alegand diferite modele de bratari fitness

De unde cumpar?

Exista multe magazine de unde pot fi comandate cele mai noi gadgeturi, insa iUni este locul ideal intrucat promite preturi avantajoase pentru toate buzunarele, modele pentru toate gusturile, insa dispune si de un showroom unde produsele sa poata fi testate inainte de achizitionare. Cu toate acestea, cei care deja stiu ce doresc sa cumpere, pot comanda direct de pe site, bucurandu-se de transport gratuit pentru produsele in valoare de minim 499 de lei. Asadar, aici au de unde sa aleaga un model care sa le indeplineasca toate preferintele, cele mai multe dintre acestea insumand cateva functii de baza.




Caracteristicile bratarilor

In functie de modelul ales, acestea dispun de un ecran cu display de aproape 0.70 inch prin intermediul caruia este mult mai usor sa se monitorizeze toate functiile, incepand de la numarul pasilor efectuati, la distanta parcursa sau bataile inimii pe minut. In schimb, utilizatorii se mai pot bucura si de cateva aspecte practice precum monitorizarea somnului, functia de alarma, conexiunea fiind foarte usor de efectuat la telefon cu ajutorul Bluetooth-ului. De asemenea, functia anti furt este foarte importanta, deoarece utilizatorii sunt atentionati atunci cand intre cele doua dispozitive exista o distanta mai mare de 10 metri. 




Baterie puternica

Bateria este suficient de rezistenta, astfel ca orice modele de bratari fitness pot fi folosite pana la 30 de zile fara a fi incarcate, in timp ce alimentarea se face prin intermediul cablului USB la laptop sau direct in priza. Cu alte cuvinte, aceste bratari fitness sunt ideale in numeroase conditii, atat in randul copiilor, cat si al adultilor sau celor trecuti de prima tinerete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu