luni, 9 ianuarie 2017

Ce modele de genti de mana se mai poarta



Cu toate ca temperaturile de afara sunt variate, iar femeile sunt nevoite sa isi umble in garderoba pentru a se pregati sa infrunte frigul, in cazul accesoriilor siuatia nu trebuie sa se schimbe prea mult, mai ales in ceea ce priveste gentile. 

Desigur ca nu toate culorile si modelele se pliaza oricarui anotimp, insa daca optati pentru piese clasice si simple, le veti purta atat in sezonul de primavara-vara, cat si in cel de toamna-iarna. Asadar, nu mai stati pe ganduri si daca nu aveti deja cel putin un astfel de articol in garderoba, apelati la Wild-Inga pentru a va gasi exact ceea ce va doriti, la un pret extrem de avantajos.

 
Culorile anului 2017

Pentru ca deja a inceput un nou an, iar tendintele parca incep sa prinda contur, este un must-have sa fiti in pas cu moda si sa va achizitionati modele de genti de mana de dama care sa va si avantajeze. Culorile vor fi in continuare cele mai cautate, asa ca diferitele combinatii care erau prezente si in 2016 vor continua, ba chiar vor fi probabil reinterpretate de catre creatorii de moda. 

Pentru doamnele sau domnisoarele ce prefera un stil mai simplu, atunci culorile nude sau cele clasice, precum albastru, kaki, maro, visiniu si bineinteles, negru nu sunt o alegere gresita. Daca totusi, preferati sa iesiti putin din anonimat, alegeti pentru genti de mana imprimeurile si mai ales pe cele care imita pielea de repltile, precum cele de sarpe sau de crocodil.



Modelele anului 2017

Daca in ceea ce priveste culorile avem mana libera, mai ales sub aspectul combinatiilor, in cazul formelor ar trebui sa le alegem pe cele mai drepte si fixe in detrimentul celor tip sac si totodata, pentru domnisoare, este bine de stiut ca acel model minimalist de rucsac continua si in 2017.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu