luni, 9 ianuarie 2017

Bocanci dama din piele pentru toate gusturile



Desi a venit perioada cea mai rece din an, asta nu inseamna ca doamnele si domnisoarele nu pot fi in continuare in pas cu moda, chiar daca isi doresc incaltaminte comoda, care sa le apere de frig si umezeala. Astfel, indiferent de stilul dumneavoastra, o pereche de bocanci dama din piele simpli si eleganti nu ar trebui sa va lipseasca din garderoba, in primul rand pentru ca sunt adaptabili fiecarei tinute.



Tinute la moda

Pentru persoanele care isi doresc sa fie mereu in tendinte si in pas cu ultimele trenduri ale marilor case de moda, bocancii sunt alegerea cea mai buna, iar in fiecare an apare cate un nou model. Fie ca doriti sa aveti o tinuta mai rock, fie ca v-ar placea sa optati pentru un look elegant, un astfel de model de incaltaminte va poate scoate din dificultate atunci cand nu stiti ce sa purtati. 

Femeile care au un stil mai clasic, pot combina o pereche de bocanci dama din piele cu rochie peste genunchi, mai larga in partea de jos sau de ce nu, cu pantaloni din stofa, stramti. In ceea ce priveste accesoriile, puteti jongla intre extreme alegand o geanta foarte mare sau una in varianta mini. Atunci cand va simtiti obosita si doriti sa fiti comoda in ceea ce purtati, un pulover pe gat cu o pereche de jeansi si bocanci reprezinta o combinatie ideala pentru anotimpul in care ne aflam.



Tinute pentru primavara

Pentru ca imediat dupa iarna , vremea se mai incalzeste un pic, insa nu suficient incat sa putem purta balerini sau tenisi, exista modele de bocanci dama din piele fara captuseala, perfecti pentru aceasta perioada. Combinatia cu o fusta, rochie sau jeansi ramane in continuare in trend alaturi de o geaca de fas, din piele sau cu o vesta clasica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu