luni, 7 februarie 2022

Cumpără un autoturism nou de la Auto Cobalcescu

Dacă sunteți în căutarea unei mașini puteti apela la reprezentanța Auto Cobalcescu din Bucuresti, care deține o gamă largă de mărci auto cunoscute. Cu alte cuvinte, Auto Cobalcescu este o reprezentanță multibrand care oferă clienților atât mașini noi, cât și second-hand.

În ceea ce privește noile mașini comercializate de Auto Cobalcescu, acestea aparțin celor mai populare mărci din domeniul auto și anume Dacia, Renault, Nissan, MINI și BMW. Este important să rețineți că veți fi acoperit de o garanție la achiziție, ceea ce presupune ca nu veti avea nici cea mai mica grija pret de cativa ani.


Pe segmentul de mașini second hand, Auto Cobalcescu pune la dispoziție clienților mașini de calitate dovedită tehnic și nu numai. De asemenea, aveți ocazia să beneficiați de avantajele programului de răscumpărare, așa că pentru mai multe detalii vizitați astăzi site-ul autocobalcescu.ro sau vizitați specialiștii Autocobalcescu.ro prin telefon, email sau chiar în showroom.

Solicita oferta

Daca te-ai hotarat asupra unui model, poti solicita o oferta direct de pe site-ul autocobalcescu.ro iar un reprezentant Auto Cobalcescu iti va trimite in cel mai scurt timp oferta solicitata. De asemenea, daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati legate de oferte, poti alege sa te abonezi la newsletter direct de pe site-ul autocobalcescu.ro.

Efectueaza un test drive

Înainte de a cumpăra mașina dorită, cel mai bine este să luați în considerare efectuarea unui test drive, deoarece astfel vă veți asigura că mașina corespunde pe deplin dorințelor și nevoilor dumneavoastră în materie de siguranță, confort, fiabilitate, echipare și orice alte detalii importante. Alege sa beneficiezi de calitate, profesionalism si promptitudine, alege masina si serviciul oferit de Auto Cobalcescu!

Vezi serviciile oferite

De asemenea, Auto Cobalcescu pune la dispozitie clientilor numeroase servicii mecanice, caroserie, ITP, management service flote, garantie si finantare prin partenerii sai. Serviciile mecanice, caroserie și ITP îndeplinesc toate cele mai înalte standarde de calitate, deoarece siguranța dumneavoastră și a celor dragi sunt primordiale!

Așadar, fie că sunteți în căutarea să cumpărați o mașină sau doriți să beneficiați de serviciile menționate mai sus, Auto Cobalcescu este ideal pentru a vă satisface nevoile și dorințele deoarece dispune de o echipă dedicată de experți în domeniu cu o vastă experiență în piață. clienti multumiti. Dacă dețineți o companie cu un parc de vehicule, puteți repara și întreține flote auto. alegând servicii personalizate. Prin urmare, lasa grijile legate de managementul serviciilor flotei companiei tale in seama expertilor in domeniu si vei fi pe deplin multumit de acest parteneriat.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu