joi, 15 august 2019

Orice spatiu poate deveni mai bine organizat


DHN ofera posibilitatea clientilor pentru compartimentare interioare in spatii de birouri cu pereti despartitori din pvc sau aluminiu fara bariera termica, cu usi sau fara usi. Acestia ofera posibilitatea impartirii eficiente a spatiului deschis, in interiorul cladirilor aflate in constructie sau in renovare. Profilele se monteaza foarte usor pe sapa sau pe orice tip de pardoseala.

O alta varianta de compartimentare o reprezinta sticla care poate fi cu geam normal sau securizat, geam termopan dublu de diferite latimi si cu diferite grosimi de foi, geam clar, mat, geam ornament standard, cat si geam cu model personalizat.

Compartimentarile cu pereti din sticla sunt o varianta moderna de partitionare a diferitelor spatii cu destinatie deschisa si se pot folosi in spatiile de birouri, locatii comerciale, chiar si locuinte particulare. Acestea sunt servicii din ce in ce mai apreciate si utilizate de oamenii din intreaga lume si de designeri. Designerii recunosc avantajele unei astfel de operatiuni si le recomanda datorita numeroaselor avantaje. In momentul in care birourile sunt compartimentate cu pereti mobili din sticla se va crea o senzatie de amploare a spatiului, gradul de luminozitate din interior va fi amplificat, inclusiv se vor reduce costurile cu facturile la energia electrica.

Un alt avantaj al compartimentarilor cu sticla sunt de natura estetica, astfel ca vor da un plus de rafinament si bun gust, biroului. Compartimentarile cu sticla vor fi asamblate foarte usor si vor reduce timpul necesar finalizarii lucrarilor. In cazul in care se va dori sa se reamenajeze spatiul, acest lucru se poate face rapid si fara probleme pentru ca dezamsamblarea usilor si a peretilor din sticla se va face foarte usor.

In cazul in care schimbi locatia, peretii si usile se demonteaza rapid si se pot transporta in noua locatie si daca sunt necesare anumite modificari pentru a se potrivi cu noul spatiu, acest lucru nu este o operatiune complicata.

Sunt multe persoane care considera ca intimitatea are de suferit din cauza sticlei, lucru care nu este adevarat, pentru ca, pe langa protectie fonica, sticla securizata poate fi sablata sau chiar colorata partial pentru a oferi intimitate.

In plus, peretii si usile din sticla transmit eleganta superioara comparativ cu solutiile traditionale si in cazul in care vei imprima sigla companiei pe ele va avea un impact deosebit asupra potentialilor clienti. De asemenea, compartimentarile din sticla permit aplicarea elementelor de design particularizate. Sistemele din sticla permit executia lor in diferite forme, dimensiuni si capabilitati, in functie de suprafata de executie, rezultand un produs unic si personalizat. Peretii glisanti, din sticla securizata, se pot manevra rapid si fara efort si permit foarte usor folosirea unor spatii cu destinatie multipla. Practic, mai multe spatii delimitate cu pereti glisanti din sticla pot oricand deveni un spatiu complet deschis.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu