joi, 23 iunie 2016

Solutii pentru a Ajunge Rapid la Aeroport

Cu siguranta ca orice vacanta este mult mai confortabila atunci cand transportul se face cu avionul, intrucat se fac economii importante de timp, insa nu intotdeaua este asigurat transferul cu masina la aeroport, aspect foarte important, intrucat sa calatoresti cu mai multe bagaje nu este intotdeauna foarte confortabil. Exista cateva optiuni la care se poate apela in numeroase cazuri, precum transportul in comun, ce reprezinta varianta cea mai accesibila din punct de vedere financiar, insa pe de alta parte este si cea mai putin confortabila si implica cea mai lunga durata.
Si taxiurile reprezinta o varianta, insa preturile ridicate practicate de taximetristi nu se ridica la nivelul confortului oferit, iar o astfel de calatorie nu este intotdeauna cea mai sigura.

Cea mai buna solutie pentru transportul cu masina la aeroport este reprezentata de companiile de rent a car care au inclus in lista serviciilor oferite si transferul cu masina la aeroport, iar in ciuda tarifelor mai mari, clientii beneficiaza de cele mai bune conditii, siguranta, confort, timp economisit. Soferii angajati de companiile de inchirieri de masini sunt profesionisti, urmeaza mai multe sesiuni de training, pentru a fi pregatiti pentru orice situatie neprevazuta si pentru a avea abilitatea de a oferi calatorii confortabile.


In plus, majoritatea taxiurilor sunt Dacii Logan, autoturisme care nu sunt recunoscute pentru siguranta oferita pasagerilor, iar cum multe functioneaza pe GPL, acestea au mare parte a portbagajului ocupat de rezervorul de gaz, astfel ca nu mai exista loc si pentru bagajul clientilor. In cazul serviciilor oferite de companiile de rent a car, clientii isi pot alege autoturismul cu care sa calatoreasca, in functie de necesitati, preferinte, dar si de numarul persoane alaturi de care se calatoreste. De la autoturisme de clasa mica, la cele de clasa medie, un sedan, un SUV sau un minivan, fiecare dintre acestea sunt atent verificate inainte de fiecare calatorie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu